11-17-2006, 06:00 PM
Quote:........Ama sam koncept EU je bezveze, licemeran i ako bude srece raspasce se za par godina :finger , ili nazalost, sto je verovatnije, stvorice se unija u uniji, sto se vec i desava - imas clanove 3., 2. i prvog reda. Mi cemo biti tu negde clan 5. reda, i sta si u stvari dobio? Isto sranje kao i pre, samo sto sada kao clan 5. reda dobijes ekstra obaveze koje ti oni nametnu (npr. otvorio si svoje slabo trziste koje prakticno prestaje da postoji), a manje prava... Uz to si npr. obavezan da donosis i zakone koji su u interesu mocnika (tj. "vecine", jel), a ne tvom - npr. to otvaranje svih trzista.
није ово никакво увлачење никоме :o нама је место у ЕУ као једној од најстаријих европских држава Србији то место и следује управо захваљујући комунистима и социјалистима ми нисмо тамо сада :nene
Cepam se od smeha kad vidim kako su ispalili nase istocne komsije, kao ucicete u EU, a sada, kada su ovi vec prodali dupe svoje, kao sto cemo i mi, oni im samo kazu, pa ulazite, ali nema ovoga, ni ovoga, ni onoga... Prc! :finger
A mi moramo da udjemo da nas ne bi jos vise j*** u zdrav mozak - ovako ce se to svesti do odredjene "podnosljive granice". A da se radujemo tome, ili da tvrdimo da nam je tamo mesto - taman posla...
To ti je kao oni koji tvrde da bi bolje prosli da smo dopustili Nemcima da dodju 2. Sv. rata i bitisu (to su npr. uradili Danci - drugi su ginuli za njih; i vidi gde su sada). Ali cak i da smo to uradili, time se nikada ne bi smeli ponositi ili tvrditi da nam je tamo mesto, vec bas suprotno.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"