Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
зета - Звезда, субота, 6.мај
Поздрав братијо Smile

Извињавам се што извјештај нисам поставио раније али сам синоћ послије текме ишао директно на славу...

Значи јављају ми да је окупљање у 12 код "коцке" (центар града, Бара нашег наравно Smile . А то сам сазнао 20ак минса прије 12 часова, на брзака се облачим и узимам сендвич успут и купим се са ортаком кад чујемо као да су сви доље на обали. Значи долазимо на корзо кад оно мурија већ блокирала улаз и излаз из те зоне. Улазимо доље кад оно произор за памћење, плажа је била пуна као негдје у другој половини августа. Значи хехе фулл, скоро сви из Србије се купају иако мислим да је вода била хладна :lol: ... већ је било 1.30 и требало је да се крене ка жељезничкој.. Ту се већ у даљини чује бука, Делије Бар у свом саставу пуни енергије као и увијек долазе на окупљање. Снимио сам тај улазак, слабији је квалитет јер је фоном снимано ал шта да се ради...

http://rapidshare.de/files/19833224/korteo.zip.html

Крећемо сви у пратњи мурије до станице око града и на жељезничку смо стигли већ око 2:10. Ту вође дајку инструкције да нећемо да имамо учешће у политици и ми не стварамо власт јер је била припремљена једна парола у вези "независности" и трпамо се у воз који је ту био само због нас, значи ванредна вожња и напунили смо свих 4-5 вагона и опуштено се креће према граду под Горицом. У возу се пјевало неких више од пола сата пјесма "пре смо болесни него нормални".

Кад смо стигли у ПГ ту нас стандардно трпају у 3 аутобуса и возе до стадиона. Нигдје није било никаквих инцидената у току пута а биле су као приче да Варвари чекају код бензинске... _На стадион улазимо директно из буса и ту нас стартују 3-4 контроле, није могуће било уносити ситан новац па су се неки зезнули...

Стављају нас у кавез досадни који је био испуњен са 90% капацитета, претпостављам да нас је било око 800... Нека кишица је смарала али се малко прије почетка све смирило... Креће се са стандардним репертоаром пјесама а велика је штета што вође ил нису понијеле или ова псета нису дала да се унесе :megafon тако да су вође, поготово А***** тотално сјебале гласне жице, а свака му част на пожртвованости, стварно је дао максимум свега... На почетак текме је запаљено 4-5 бакљи... У другом полувремену нека мртва атмосфера док није почело да се пјева "године", неких 10ак минута и стварно је звучало екстра...

http://rapidshare.de/files/19833294/godine.zip.html

Задњих 5-10 минута опада темпо и пјева се нека балада чији сам текст лагано научио ал сад благе везе немам... П*** говори да као ко хоће да иде на баскет нека остане у кавезу, има обезбеђен превоз бусеви ово оно... Наших Барана остаје 20ак да иде на кетбас....

Мени се није ишло на баскет а и нисам планирао,плус неки непланирани умор... И ето, друга половина нас Барана креће ка станици. Било нас је око 30ак који нисмо хтјели ићи на баскет.. неки су отшли превозом јер се причало о сачекуши Варвара код моста а било је ту доста клинаца код нас, можда само нас 6-7 старијих..

Касније сам сазнао да је ипак било инцидената, 15ак Варвара (стандардно) је напало тројицу Барана, један је успио на сву срећу да ескивира нападе и улети у оближњу месару док су та двојица углавном добили батине и према неким причама завршили су у хитној...

Ту се сви окупљамо на станици и крећемо за Бар...

Све у свему навијање је могло бити боље, али оправдано је слабији темпо јер ипак Confusedampion је наша...

То је то, што се тиче мене...

Messages In This Thread
зета - Звезда, субота, 6.мај - by S-F - 05-07-2006, 10:19 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: