04-22-2006, 11:31 AM
Quote:?????,????? ?? ?????????? ??? ? ??????,? ?? ?? ????? ????? ????????,??? ??? ???????? (??? ????),??? ??? ?? ??????? ?? ??? ?? ??????? ??????.????? ? ?? ???????? ???????? ???? ? ?? ?? ?????? ?? ?????,??? ?? ????? ????????,??? ?? ??????? ?????? ??????? ? ??????????,????? ???? ?????? ????????,???? ? ?????????,??? ?????? ?? ??? ????????, ?? 500 ????????? ? ??? ????? ?? ?????,? ???? ???????? ???? ????????.
????? ????? ?? ?? ?? ??? ???????.
ok slazemo se...ali opet ne mozes porediti Cuku i Bezaniju sa Vozdovcem...Ni bezanija ni cuka nemaju svoje navijace tj imaju ali to je sve jad i beda dok vozdovac vec sada ima oko 500--tinak vatrenih navijaca koji idu stalno na tekme bilo da je u pitanju Jedinstvo BP.ili Crvena Zvezda uz to i imaju kakav takav stadion...Od Vozdovca bolji stadion imaju trenutno samo zvezda,partizan,ofka,vosa i zemun i hajduk kula...Ali i ne zaboravi kako je vozdovac usao u prvu ligu i to za kratko vreme tako da i nisu imali vremena da jos nesto urade po pitanju stadiona...Ne znam samo sto kazes kao samo Bezanija,Vozdovac i Cuka ce ostati a samo imaju 500 gledalaca po tekmi,pa pogledaj koliko ima gledalaca na Karaburmi,Zemunu,Podgorici ili Golubovcima kad igra Zeta,u Cacku...nema ni tih 500 gledalaca jedino napuni stadion Zvezda ili partizan ali sam zapazio ove godine da ni tad nije stadion pun.
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas