05-11-2006, 06:42 PM
Mozda je glupo sto sad' u trenutku najveceg slavlja nakon veoma uspesne sezone kako naseg kluba tako i nas kao navijacke grupe Delije Sever pricamo o propustu koji je (to je bar ocigledno) napravljen.Ali kada bolje razmislim i treba da raspravljamo,jer mislim da taj koji je ovako nesto smislio i napravio je budaletina.A taj "neko" mora da postoji,nemoguce je da je igracima i celokupnom strucnom stabu te majce neko uvalio spontano.Sto rece RSFC dobro je da nisu obukli grobarske majce.Muka mi je vise od svih tih pedera koji stalno nesto peru ruke od stvari koje sami ukenjaju,ako nisu oni,onda neka se kaze ko je,i taj neka se bavi npr pecanjem,bolje bi mu islo nego da glumi nekog organizatora ili ne daj boze direktora marketinga.Ovo po meni nije mali propust,ovo je katastrofa.I dalje mi ne ide u glavu kako neko jednu takvu stvar nije znao?Kako?Zar postoje ljudi koji rade u klubu,pricaju na sav glas kako vole ZVEZDU i kako znaju sve o ZVEZDI od njenog nastanka,kako prate sva desavanja.Pa kako se onda potkrade jedna takva greska?Nije mi jasno.Svi ovu temu vesto izbegavamo i kuliramo,kao nema veze,desilo se.Nije "nema veze",ovo je blam.Ne znam za vas,ali licno mene je i na tekmi bilo blam i sada me je blam.A taj koji je to organizovao,napravio,smislio je kriv sto mi sebe dovodimo u situaciju da nas bude sramota.Nemam vise komentara na ovo... ;pljuga