Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби у рукомету, четвртак, 11.05.
Quote:...

Онда крећу занимљиве сцене... Не знам како и на чији наговор, али дечкић редар са гробарском тренерком скида ако се не варам хеад хунтерс заставу или неку од две три које су стајале до ње, али не мање битне и креће ка нама... Комешање на њиховој трибини, два лика пробијају кордон мада је више личило да су их пустили и ово дете стижу на 5 метара од наше трибине и шамарају га и отимају заставу... Неометано се враћају иако и наши покушавају да улете али на нашој страни жандари далеко присебнији... Ту креће неко прозивање од стране ових опасних од преко пута и позиб на обрачун напољу... Они као и крећу напоље, али заустављени су на излазу са трибине... У првом моменту смејемо им се и терамо их кући, али пада одлука да ипак изађемо... Кордон стаје и код нас на излаз, али креће комешање, лагано пендречење, а онда и озбиљна пегла са пандурима и ту пар ликова пробија, али неки и добијају по глави рукама и осталим деловима тела... Кордон попушта а онда се и они повлаче и сабијају нас са трибине а гробаре остављају... Игром случаја остајем у хали и не знам докле су пратили наше, али гробље остаје у хали још бар сат времена... Ето толико о њиховој жељи да се "поздравимо" ван хале...

Застава је од Екстрим бојса.Пошто је проваљено да жандари неће дати мишевима да покупе своје заставе,прво супозвелаи оног другог клинца који им је донео ХХ заставу.А онда се неко од наших паметно сетио и позвао оног малог дебелог,и фалило му је пар корака.Јебига,жао ми било малог,пресекао се од она два коња што су улетела,још га је и жандар смарао,а мали не зна шта се дешава :o
Reply

Messages In This Thread
Дерби у рукомету, четвртак, 11.05. - by Лаф - 05-12-2006, 07:51 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)