08-12-2006, 02:10 PM
Quote:Trisovic in :
Prvak naše zemlje u fudbalu traži novo rešenje na poziciji levog beka i ako je verovati dobro obaveštenim izvorima na putu je da ga pronađe u inostranstvu.
Glavni kandidat da preuzme to mesto od “v.d” levog beka Marka Perovića je novopečeni reprzentativac Aleksandar Trišović.
Trišović ima ugovor sa ukrajinskim Krivbasom, ali kako je klub od zimus u konstatnim problemima sa finansijama, moguće je da će dva kluba pronaći zajednički interes u njegovom preseljenju na "Marakanu".
Nije mi ovo najjasnije posto koliko ja znam, po igrama u mladoj repki, Trisovic je levo krilo a ne bek i veoma je ofanzivan. Ako njega stave na beka, to ce opet da bude krpljenje. U svakom slucaju, bio bih zadovoljan ako Triske dodje jer mislim da ima mesta za njega u ovom timu i to u veznom redu, bio bi jako ubojit po levoj strani i slao dosta upotrebljivih centarsuteva ka Zigi, a to je ono sto nam nedostaje! Steta sto ako dodje nece imati pravo da igra sa Milanom na Marakani.
Nije mi jasno zasto Andjelkovic ne dobija sansu, dosta toga pozitivnog je receno o njemu na ovom sajtu.