08-31-2006, 02:49 PM
On izgleda ko bure, da :rofl I ovjde u Njemackoj su mu se smijali, ali bogami, kad je Bremen pre 2 godine skoro sam spucao na 1. mjesto sa valjda 26 golova, onda su svi pricutali. On izgleda kao pravi debeljko, ali nije. Ne znam, kako sad izgleda, ali pratio sam ga dugo godina ovdje i mogu reci, da to samo tako izgleda.
Ono sto mene vise brine, jeste taktika. Ailton je tipicni kontra-napadac. Izuzetno brz, koji ceka na loptu i to onaj zadnji pas u prazan prostor. A mi smo do sada igrali samo sa dugim loptama na Zigica i osim Georgieva nemamo igraca, koji zna da igra taj zadnji pas. Dakle, kako promjeniti i pogotovu uigrati taktiku za tako kratko vrijeme?
Ono sto mene vise brine, jeste taktika. Ailton je tipicni kontra-napadac. Izuzetno brz, koji ceka na loptu i to onaj zadnji pas u prazan prostor. A mi smo do sada igrali samo sa dugim loptama na Zigica i osim Georgieva nemamo igraca, koji zna da igra taj zadnji pas. Dakle, kako promjeniti i pogotovu uigrati taktiku za tako kratko vrijeme?