09-29-2006, 12:00 PM
Posle najteze noci po meni od kako pratim Zvezdu(jedino ispadanje od Ekerena mi je teze palo),dobro je sto sinoc nisam bio u prilici da napisem sta osecam prema svim bednicima koji mi godinama unistavaju snove da cu jednoga dana gledati pravi fudbal na Mari(Dzaja,Piksi) sve su ti to ista govna,zabole njih qrac sto mi stvarno zivimo za Zvezdu i sto nam je srce odavno otislo....
Ne zelim da pljujem po Piksiju niti sam ga sinoc pljuvao ali jedno mora da se KONACNO SHVATI-NISMO OVCE I NEMOJTE NAS VISE ZAVLACITI VASIM PLANOVIMA KOJI U SUSTINI I NE POSTOJE,DAJTE POSLE SVEGA BAREM SAOPSTITE TU ISTINU KAKVA GOD DA JE...DOSTA JE BILO LAZNIH OBECANJA,TAJNIH TRANSFERA,I SKRIVANJA PRLJAVOG VESA .....
@nebitno
Jedan od realnih postova....
Ne zelim da pljujem po Piksiju niti sam ga sinoc pljuvao ali jedno mora da se KONACNO SHVATI-NISMO OVCE I NEMOJTE NAS VISE ZAVLACITI VASIM PLANOVIMA KOJI U SUSTINI I NE POSTOJE,DAJTE POSLE SVEGA BAREM SAOPSTITE TU ISTINU KAKVA GOD DA JE...DOSTA JE BILO LAZNIH OBECANJA,TAJNIH TRANSFERA,I SKRIVANJA PRLJAVOG VESA .....
@nebitno
Jedan od realnih postova....