05-22-2007, 11:26 AM
Quote:Какав је мотиватор Бошко, и да ли може да буде добар мотиватор ако се нпр доведу неки познатији страни играчи? Не верујем... Сетите се Зенге, такав је нама потребан за ове наше фудбалере, да га гледају као бога, као шмекера... Пикси и управа имају своје бисере, али опет, две дупле круне за две године, враћени дугови, окупљени какви такви спонзори... Пустимо их да раде... Џају смо трпели 15 година.
Слажем се... Види се напредак, и то велики. Враћају се дугови, и ја се надам да ћемо у наредних пар година стати на ноге.
Зенгу не треба спомињати, Зенга је краљ namigivanje . Можда би Ђуровски могао да притисне мало играче, да их дисциплинско казни. Те набеђене шмекере мора некако да обуздају. Код Бошка ми се свиђа што убацује играче из омладинског погона: мог суграђанина Рељића, Николића... То је будућност Звезде. Бошку можемо замерити само недостатак искуства и то што код неких играча нема ауторитет. Да се разумемо, мени се ова игра Звезде свиђа... Нападамо, али зато и примамо доста голова. Ја сам за то да се пружи шанса Ђуровском, знаће он сигурно да је искористи.
Али ако ипак дође неки страни тренер, и продају пола овог тима,а доведу неке играче (баш добре играче) тим ће опет остати неуигран. Не знам, има ту много комбинација, много проблема.
Не бих само волео да служимо као топовско месо европским екипама.
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!
не сломи га, ал' зубе поломи!