06-01-2006, 11:19 AM
Ovo sto se desilo u Rozajama ja nisam video, moj bus je bio daleko iza tvog. Mi kad smo ulazili u Pazar, kad smo isli prema Rozajama, u autobusu je najstrasnije gorilalo "Mars na Drinu", lupalo se po busu, svi ovi obrezani su provocirani sa 3 prsta, neki su nam vracali sa kurcinom i pokojom psovkom. Neki sto je popizdeo nas je gadjao, ali autobus i dalje vozi. Bilo je posle i nekih carki.
Tamo na izlazu iz Pazara zalepljeni neki plakati "Miting za Sandzak" i na njoj karta u kome se nalaze Prijepolje, Bijelo Polje, Priboj i jos neka mesta?! :o
Dalje u busu nego od nasih je izvalio "Berane, Berane to je srpski grad, Jebo vas Djukanovic on je turski smrad (gad), pevalo se i Ne volim te Balija zato sto si Alija (i to sve pod uticajem alkohola)
:ruke
U Beranama se pevalo i Berane je Srce Srbije! Zaboravio sam to napisati...
Tamo na izlazu iz Pazara zalepljeni neki plakati "Miting za Sandzak" i na njoj karta u kome se nalaze Prijepolje, Bijelo Polje, Priboj i jos neka mesta?! :o
Dalje u busu nego od nasih je izvalio "Berane, Berane to je srpski grad, Jebo vas Djukanovic on je turski smrad (gad), pevalo se i Ne volim te Balija zato sto si Alija (i to sve pod uticajem alkohola)

U Beranama se pevalo i Berane je Srce Srbije! Zaboravio sam to napisati...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ