У препуном Пиониру, поновила се иста слика, као и у претходним утакмицама. Бојкотовало се све 4 четвртине, као и продужетак који смо одиграли јадно. Вреди истаћи да смо имали 2 задње лопте али нажалост напад се изјаловио, таман кад смо се сви обукли за полазак кућама. Али не, уследила је казна, у продужетку су нас Фримен и Веса Петровић (пи*ко гробарска!) надиграли. Цео наш коп ниједног момента није певао, већ само ови са стране, који су опоменути пар пута. Једино је пар пута прозиван Мирко Талијан, који се за овдашњу "свечаност" дотерао, у оделу, мамио је позиве свих, а нарочито у Копу. Мада је позиван на пиво, само је одмахнуо главом и псовао нешто
На трибини ништа ново (осим што су ББ направили нове качкете, беле са црвеним натписом ), није се горилало ни у четвртој четвртини, када су се на почетку сви спремили за навијање. Мада, из копа су рекли да ћемо и ову да бојкотујемо. \r
\r
Dakle, kakav je AUDIO fajl ? Ja sam zadovoljan bio kad sam odslušao. Baš se kvalitetno čuje. Šteta što nismo pevali : FMP, Jebem te, FMP Jebem te!!!!

\r
Dakle, kakav je AUDIO fajl ? Ja sam zadovoljan bio kad sam odslušao. Baš se kvalitetno čuje. Šteta što nismo pevali : FMP, Jebem te, FMP Jebem te!!!!