02-17-2003, 08:48 PM
Problem je u tome, barem ga ja tako vidim, sto je Zvezda izgubila. Zasto je izgubila? Pa ima nekoliko teorija ali meni je najbliza ona da je ostala na cedilu, isto onako kao i ti momci koje smrde iz uprave nisu hteli da izvade odatle, a mogli su. E sada ide ono najlepse, ukoliko su smrde iz uprave krive, ajmo onda svi: Uprava napolje! A ne dvosmislene poruke izmedju redova. Razumes? A oni klinci dole na terenu poput Bjelice, kojima je trebalo podrska i koji su iznad Vesica, mene, tebe... (dopisi po zelji clana kopa) nisu krivi, jer sve ce proci, kao sto to uvek biva a ostace gorak ukus da smo i ovu godinu izgubili kada je basket u pitanju (to je godra lepo objasnio)...
Niko nije vikao Defense
vec je skandirano: Picko grobarska! Vesi i slicno... Malo aplauza i nista vise uz nekoliko skandiranja, a onda je na tribinu dosla i "navijacka policija" da brani navijanje i sve se smirilo uz gorak ukus poraza u ustima... Zasto se nije navijalo u produzetku? Odluka se ticala cetvrtine... "jedan dan zatvora - cetvrtina cutanja" ruku na srce produzetCi se nisu spominjali...? 
Svi oko mene su pizdeli na cutanje. Ne, niko je nije prizeljkivao... To da je publika u NBA fazonu moze da te demantuje Zagreb i slicne tekme... Zasto onda ide dovikivanje sa njima na tekmama?
poz,
budimir
Niko nije vikao Defense
vec je skandirano: Picko grobarska! Vesi i slicno... Malo aplauza i nista vise uz nekoliko skandiranja, a onda je na tribinu dosla i "navijacka policija" da brani navijanje i sve se smirilo uz gorak ukus poraza u ustima... Zasto se nije navijalo u produzetku? Odluka se ticala cetvrtine... "jedan dan zatvora - cetvrtina cutanja" ruku na srce produzetCi se nisu spominjali...? 
Svi oko mene su pizdeli na cutanje. Ne, niko je nije prizeljkivao... To da je publika u NBA fazonu moze da te demantuje Zagreb i slicne tekme... Zasto onda ide dovikivanje sa njima na tekmama?
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!