02-17-2003, 08:48 PM
Problem je u tome, barem ga ja tako vidim, sto je Zvezda izgubila. Zasto je izgubila? Pa ima nekoliko teorija ali meni je najbliza ona da je ostala na cedilu, isto onako kao i ti momci koje smrde iz uprave nisu hteli da izvade odatle, a mogli su. E sada ide ono najlepse, ukoliko su smrde iz uprave krive, ajmo onda svi: Uprava napolje! A ne dvosmislene poruke izmedju redova. Razumes? A oni klinci dole na terenu poput Bjelice, kojima je trebalo podrska i koji su iznad Vesica, mene, tebe... (dopisi po zelji clana kopa) nisu krivi, jer sve ce proci, kao sto to uvek biva a ostace gorak ukus da smo i ovu godinu izgubili kada je basket u pitanju (to je godra lepo objasnio)...
Niko nije vikao Defense
vec je skandirano: Picko grobarska! Vesi i slicno... Malo aplauza i nista vise uz nekoliko skandiranja, a onda je na tribinu dosla i "navijacka policija" da brani navijanje i sve se smirilo uz gorak ukus poraza u ustima... Zasto se nije navijalo u produzetku? Odluka se ticala cetvrtine... "jedan dan zatvora - cetvrtina cutanja" ruku na srce produzetCi se nisu spominjali...? 
Svi oko mene su pizdeli na cutanje. Ne, niko je nije prizeljkivao... To da je publika u NBA fazonu moze da te demantuje Zagreb i slicne tekme... Zasto onda ide dovikivanje sa njima na tekmama?
poz,
budimir
Niko nije vikao Defense

Svi oko mene su pizdeli na cutanje. Ne, niko je nije prizeljkivao... To da je publika u NBA fazonu moze da te demantuje Zagreb i slicne tekme... Zasto onda ide dovikivanje sa njima na tekmama?
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!