02-18-2003, 02:43 AM
Quote:Mislim da niste shvatili u potpunosti sta Buda hoce da kaze.Mislim da je tekma sa FMP-om bila perfektan dokaz za to, koliko su navijaci klubu potrebni i da nikakva drugacija publika nemoze da znaci koliko i kop Severa. Tako da je taj bojkot opravdan, vidi se najvise po toj tekmi. Sa ovim porazom su morali da shvate koliko im navijaci znace, siguran sam da nisu zeleli tako nesto da se desi i da bi ubuduce u slicnim okolnostima trebali drugacije reagovati. Uprava ne treba da se menja ali nisu trebali i oni navijacima da okrenu ledja ukoliko su bili u mogucnosti da im pomognu!! Slicno je bilo sada sa Zeleznikom ali uloge su bile izmenjene tako da je poanta u tome da i oni to shvate. Niko nije zeleo celu tu pizdariju ali cudni su putevi bozji..
Mene, kao i Budu, jednostavno nervira jednoumlje s kojim se stvarno pretera. Konkretan slucaj je ovaj bojkot. Desilo se sta se desilo. Navijaci su po mom misljenju u pravu. Ali metod je pogresan. Sta ce dobiti Zvezda tim bojkotom? Ama bas nista. Sta ce dobiti navijaci? Opet jedno veliko nista. Kako ce se stvari srediti? Da li prva ekipa misli da ce se uprava promeniti? Koji momenat ce navijaci uzeti za svoju pobedu? Ako je poraz Zvezde protiv FMP-a nasa pobeda jer je uprava "shvatila" da bez nas ne moze, onda se meni iskreno povraca od toga.
vezda je zivot, sve droge su sitnica!