06-18-2006, 02:33 PM
Ово што сте овде написали је идеално да људи који воде трибину виде какво је расположење оних који су редовни (капирам да је од ових 17-18 постова једно 15 од редовних)... И видим већина је за неку врсту протеста али како рече Дјапе то је сада изгледа немогуће... Али свакако добра идеја... И знате и сами да смо ми и раније били добро организовани и да је постојао потпарол када га многе странке нису имале, али претпостављам да је сада то мало теже јер би тај човек био под невероватним притиском полиције (јавне и тајне) и не знам да ли би се ико прихватио тог посла... Што се тиче медија, дефинитивно нам нема наклоњених али реално постоје покушаји објективности (прим. Пресс од јуче и уопште задњих пар дана)... Ми сви појединачно морамо да се ангажујемо на стварању другачије слике о нама, али овде постоји један много већи проблем... Овде се од слобе ништа није променило... Не није ово политика, то је страмота за све нас... Борили смо се да нешто променимо, а промене су задесиле само оне који су сада на власти, јер су једини који живе боље и мирније у односу на цео народ... Па дакле док се не промене те ствари, а то значи улица, па вешање свих који нису вешани 5-октобра, па затвор за све оне који после тог датума само лажу мажу и краду, е тада ће овде све да процвета, па ће свима бити боље а самим тим и нама навијачима!!! Можда сам мало у афекту и претерао, али ово је наша тренутна реалност...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "