02-19-2003, 11:31 AM
Znas Godra,meni na pamet palo nije da se neko toliko moze iznervirati zato sto mu je neko rekao da je simpatizer!Brani svoj stav,covece!Ja nisam pokazala prstom na tebe u bilo kom trenutku!!Da li cu ja psovati,moja je licna stvar,a ukoliko vidis i moje ptrethodne postove,a nema ih malo,shvatices i sam koliko sam iziritirana pitanjima, dokle i cemu bojkot??????I ne prozivaj oko psovki,jer ja nisam rasla na grani i vaspitanje imam; na neki nacin mi time vredjas majku,a ako se to desi,savrseno mi ne znaci ni ko si ni sta si umislio da si!
I da ne zaboravim-o bojkotu ne odlucuje niko od nas,ni Cigana,ni simpatizera,vec oni koji su od Delija i napravili ovo sto jesu!
I tema se i odnosila na bojkot protiv FMP-a,a ne na simpatizere,i koliko ih ima,i da li su oni bili za bojkot ili ne,i zeli li neko od njih na sipku ili ne... :o
Naravno,da vecina Cigana ili radi ili se skoluje,i ako imas dovoljno godina na utakmicama,ne dozvoljavas da bilo ko i pomene zasto te nema na jednoj ili dve tekme,ali i te dve tekme Zvezdi i Severu mnogo znace!A,ti znas da Heroes nije maciji kasalj i da momci imaju ekipu koja ne broji dva clana,vec mnogo vise!I to je sustina!
Budo,hvala!Pozdrav!
I da ne zaboravim-o bojkotu ne odlucuje niko od nas,ni Cigana,ni simpatizera,vec oni koji su od Delija i napravili ovo sto jesu!
I tema se i odnosila na bojkot protiv FMP-a,a ne na simpatizere,i koliko ih ima,i da li su oni bili za bojkot ili ne,i zeli li neko od njih na sipku ili ne... :o
Naravno,da vecina Cigana ili radi ili se skoluje,i ako imas dovoljno godina na utakmicama,ne dozvoljavas da bilo ko i pomene zasto te nema na jednoj ili dve tekme,ali i te dve tekme Zvezdi i Severu mnogo znace!A,ti znas da Heroes nije maciji kasalj i da momci imaju ekipu koja ne broji dva clana,vec mnogo vise!I to je sustina!
Budo,hvala!Pozdrav!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]