02-05-2007, 01:00 PM
Не могу да верујем да нас онако лако добију глодари који су два дана пре тога играли продужетке и да су показали да су свежији од нас...страшно.Из године у годину е ово понавља тешим се као ма ово је јадранска али курац тешко да ћемо и у нашој лиги успети било шта више да урадимо.Једноставно не видим да у догледно време може да се деси нешто много позитивно што се тиче кошаркашког клуба,јбг.Стално доводимо неке играче стално правимо неки јак тим и ништа од тога...Гуровић је ту једини неки светли пример добро можда и Драгићевић и ту прича стаје...Центри су нам трагични,први плеј Буркс јбт не може бацање да погоди,промашује отворене шутеве за 3 поена...ја би то лепо све отпустио и почео да градим екипу од нуле и знамо нема шансе ништа да урадимо значајно али бар да знамо да се боре за дрес који носе.
Ко што -нисам здрав- рече лепше сам се осећао оне године кад смо се борили за опстанак и кад сам знао да они клинци тад дају све од себе,да се боре него сад кад шатро смо фаворити у свим такмичењима које играмо.
Ко што -нисам здрав- рече лепше сам се осећао оне године кад смо се борили за опстанак и кад сам знао да они клинци тад дају све од себе,да се боре него сад кад шатро смо фаворити у свим такмичењима које играмо.