02-13-2007, 09:44 AM
Гледам по неким форумима вамо тамо сви ће да навијају за химки да нас разбије да би шакота отишао јер уколико испаднемо добија сигурно отказ.Да се разумемо Шакота је доста грешака направио од форсирања неких играча и нефорсирања младих играча,од лоших поставки саме игре,од базирања игре на само једном играчу,довођење играча који нису достојни да носе Звездин дрес..итд дакле много грешака.Али што сад од њега тражити нон стоп оставку и немам појма шта,полако људи ништа није готово куп смо изгубили срамно,јадранска је небитна,али првенство је најбитније а до њега има још времена.Немогуће да је Шакота тек тако изгубио осећај да буде тренер.Треба по мени сад стрпљења истрпети га и видети до краја сезона шта ће да уради и готово.Па погледајте у фудбалу и то страном колико се тренер трпи не тражи се резултат одмах...друга ствар да нам дође било који други тренер не можемо да кажемо да имамо тим па да нам само тренер фали тешко би било ко нешто боље урадио.Сурова реалност је да смо ми 4-ти клуб у кошарци у земљи изузмите само навијаче нас Делије и видећете да по свему другом смо далеко испод фмп-а,хемофарма и глодара...и то је једноставно тако.У фудбалу рецимо смо највећи и најбољи клуб у земљи где сваки играч из земље жели да игра код нас док у кошарци смо ми тек 3-4 опција.Још један манир лошег клуба нам је катострофалан рад са млађим категоријама па погледајте у првом тиму нам је само Драгићевић из млађих категорија дошао до првог тима...то се тако не ради уколико желиш врхунске резултате,јер ми нисмо толико богати да доводимо добре оформљене играче који би нам доносили резултате већ треба да правимо играче.Сваке године се зато прави нови тим.Надам се да ћемо проћи Химки и онда ће све изгледати лепше