Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ultimate fighter Srbin "Pele" Popovic usred Zagreb
FU, stvarno nikad nisam cua za te vase borce... inace, no.1 stranica za UF ti je www.sherdog.com pa pogledaj tamo (imas "fight finder") jel ima koji od tih boraca pa mi molim te daj link ako nadjes...
Godra, ja nisam isa u kranj bas zato sta sam zna da srpskih navijaca nece bit, a ni na kraj pameti mi nije da idem cipelarit ljude od 50 godina u dresu jugoslavije... isto tako mi nije ni na kraj pameti da se tucem sa nekim tjelohraniteljima, tako da me bas i ne pogadja tvoja provokacija...
a sad u vezi CroCopova nokauta Bobu Sappu; u tom kratkom mecu je filipovic zabia dva middle kicka u jetru crnje. prvi je bia pola minute ili minut prije nokauta i bia je puno cistiji nego onaj neposredno prije nokauta... Sapp je konjina od 170kg nakrcana svim zivim steroidima (ako ste ih probali bar jednom, znate kako vam se po par tjedana trese jetra) i njegova je jetra skroz unistena, dakle njegova najbolnija tocka. nakon spomenutog prvog middle kicka, vidilo se da Sapp desnom rukom pokriva jetru u strahu da opet ne dobije (onaj ko je prisustvova filipovicevu treningu dobro zna kakav udarac nogom on ima).. i onda se dogodilo da mu zabije jos jedan (doduse ne toliko precizan i jak) middle kick u vec razvaljenu jetru i Sapp je osta ukocen tako da mu je CroCop u miru zabia direkt (prvo slabiji desni pa jaki livi) i slomia mu kost ispod oka (ajmo, ko zna anatomiju nek nam kaze ime te kosti).
Sapp je filipovicu bia lak protivnik po K1 pravilima, sta bi bilo u UF, ne znam... osim izgubljenog meca od Fedora, minotauro je reka da mu je najtezi mec u karijeri bia upravo sa Sappom.
ili brode dizi sidro, torcida je tvoje idro
Reply

Messages In This Thread
kick box - by Forever Ultras - 07-09-2003, 02:57 PM
Split - by Forever Ultras - 07-09-2003, 08:48 PM
Ultimate fighter Srbin "Pele" Popovic usred Zagreb - by Torcida Split - 07-10-2003, 01:14 PM
Ultimate fighter Srbin "Pele" Popovic usred Zagreb - by Anonymous - 07-05-2003, 09:46 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: