Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.звезда-Гроцлин, четвртак 20:45h
Као и за све европске утакмице и данас је преовладавала огромна гужва на стадиону, поготово на Северу. Иако противник по имену уопште није био атрактиван, међутим, и поред тога, данас је Север био пун, и свако ко је био на Северу дао је пуни допринос одличном издању Делија.

Кренуло се са стандардним репертоаром песама, уз две-три опомене са шипке кренуло је право навијање. Широк репертоар песама, довикивање са супротним трибинама. После првог (и јединог) гола Север је експлодирао!

Друго полувреме доноси нешто ново...
Оно што је дало посебан штимунг ове вечери, је када је вођа дао инструкције да прво пола Севера крене са песмом, а друга половина настави (дакле, не да узврати!), је уродило плодом! Поготово песма "Још једна победа и титула", а касније и "Звезда ми је све" а друга половина наставља са "Звезда живот је..." Екстра!

Север је био одличан, недуго затим смо навијали и са Западом, а касније и са Истоком, који су такође одлично прихватили песму. Вреди истаћи да је данас први пут потпуно успела ова песма, сетимо се Ренџерса и када је вођа са шипке покушао да објасни како ћемо одрадити, али није успело.

На крају утакмице, подигнута је шеталица са Тенком, дигнута је парола "Прорадила Звездина машина". Играчи су били награђени аплаузом за свој труд, а ми настављамо своје активности у недељу када играмо са Банатом! Сви на Север!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Ц.звезда-Гроцлин, четвртак 20:45h - by KizaLion - 10-04-2007, 10:31 PM
ogi - by djera - 10-05-2007, 12:16 AM
Ц.звезда-Гроцлин, четвртак 20:45h - by Anonymous - 10-05-2007, 02:52 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)