Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЕМИСИЈА ДОСИЈЕ НАВИЈАЧ
Quote:За оне који су пропустили, а захваљујући Че-у, могу да виде прву епизоду:

http://www.rts.co.yu/wupload/video/dn_2610.rm (63,18 мб).

Навијање и навијачи су субкултура, део друштва, и нормално је да новинар такву тему обради из различитих углова. Зато имате и навијаче и људе који то нису, али се на неки начин баве тим феноменом. Рецимо, и полиција би ту требало да има своју улогу (ово говорим из угла новинара, не неког ко иде на утакмице). Небитно је што би се то неком свидело или не, али прави новинар би читаву ствар осветлио из сваког угла и оставио гледаоцу да сам донесе закључак. Не знам да ли је и овај то тако урадио и да ли је мурија прихватила евентуални позив (не видим разлог зашто не би, само још једна прилика да попљују по свему).

Колико сам скапирао из оне одјавне шпице кад су у оним квадратима стајали ликови који су причали у емисији био је и лик пандура(који ме иначе неодољиво подсећа на Тачија), а који није био у првој епизоди што наводи на закључак да ће се појавити у некој од следећих епизода.

Узгред буди речено, Пеца Панкер у Звездином дресу са Ципирипи рекламом - непроцењиво Big Grin .
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Messages In This Thread
ЕМИСИЈА ДОСИЈЕ НАВИЈАЧ - by 100%anti crnobeli - 10-27-2007, 02:16 PM
ЕМИСИЈА ДОСИЈЕ НАВИЈАЧ - by Anonymous - 10-27-2007, 03:43 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)