Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-смедерево, маракана, 13.08., 20ч
Quote:Интересантна акција се одиграла у тим моментима на релацији север-исток, али није све за јавност па следећи пут дођите и ви којих није било... Не мора све да се сазна са форума и сајтова :finger
Ja, iskreno receno, nisam ukapirala zasto se to dogadjalo (nisam obracala paznju). Snimali su kamerama, sta?
Sigurno je vreme uticalo na citav ambijent - znam po sebi. Pevala sam ja sve vreme, ali je bilo smorno. Mislim, kisa pada nedelju dana u avgustu - da poludis.
Napredak u brojnosti je najuocljiviji na ovakvim utakmicama. Kisa pljusti ceo dan, a videli ste koliko je ipak ljudi doslo na sever. Pre dve godine to bi bilo nezamislivo. Ocigledno je ovo neki broj ljudi ispod kog necemo ici, moze samo da nas bude vise (normalno vreme za odredjeno godisnje doba, kraj godisnjih odmora). Jos samo kada bi svi koji su u kopu i pevali.
PTLN je lose otpevana (mi smo bili sa strane pa smo mogli da cujemo). Da li je ljudima smetao dim ili je nesto drugo u pitanju, ne znam. Verovatno je ovo prvo, jer po sebi znam da jedva ispustam glas kada je dim svuda oko mene.
Treba reci da je pesma "Zvezda je sampion", nakon instrukcije sa sipke, otpevana i sa nanana delom - ne secam se da smo to ranije radili. Ukoliko sam u pravu, to je bio prvi rezultat izdavanja CD-a.
..baklje gore, pesma cigana...

Messages In This Thread
ЦЗ-смедерево, маракана, 13.08., 20ч - by kiki - 08-14-2006, 07:37 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)