Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Никола013 није циљ истерати људе него научити их како да се понашају на трибини и приволети их да буду део те трибине. Нажалост моју, а вероватно и многих вас наша реалност је трибина какву смо јуче имали. Мени стварно није јасно зашто се неки толико цимају да набаве карте за Север и онда дођу тамо и буду статични и не певају??? Да ли због тога што је то популарно или је нешто друго у питању? Не знам, али дефинитно нешто мора да се мења, јер ово не води ничему. Ја усмено често покушава да обајсним пријатељима, ортацима шта је то Север, како требају да се понашају, шта да раде, међутим када им то причам они ме бледо гледају и вероватно у себи мисле овај је тотално одлепио... Можда имају и разлога за то.

Без обзира на то колико су одлуке водећих људи Севера исправне требало би их додатно преиспитати... Можда смо и ми криви за све те индијанце... Кажем можда, јер не носе сви Звезду у срцу подједнако, наше понашање је можда неком страно и чудно, и не можемо због тога да их кривимо.

Мислим да је горући проблем певање. Коначно мислим да морамо престати да певамо на великим утакмицама ша-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-оле-оле-оле песме за које су потребне посебне гласовне могућности. На препуној Маракани такве песме не пролазе. Колико год оне биле лепе и певљиве треба их избацити. Из два разлога: много је људи и бука коју они стварају тешко је надјачати и нису сви довољно музикални да изнесу те песме како треба. На малим утакмицама када је Маракана празна те песме још и звуче некако... Те песме на великим утакмицама могу да загрме на кратко, али немају сви снаге да испрате 10-15 минута певања истих.

Дакле велике утакмице скандирања, кратке и јасне поруке без певања нама драгих и популарних песама... То једноставно не иде. Много се слабо чује и свако пева како му се свиђа!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by Бока - 08-23-2006, 07:59 AM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)