08-23-2006, 12:31 PM
Quote:Мислим да је горући проблем певање. Коначно мислим да морамо престати да певамо на великим утакмицама ша-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-оле-оле-оле песме за које су потребне посебне гласовне могућности. На препуној Маракани такве песме не пролазе. Колико год оне биле лепе и певљиве треба их избацити. Из два разлога: много је људи и бука коју они стварају тешко је надјачати и нису сви довољно музикални да изнесу те песме како треба. На малим утакмицама када је Маракана празна те песме још и звуче некако... Те песме на великим утакмицама могу да загрме на кратко, али немају сви снаге да испрате 10-15 минута певања истих.
Дакле велике утакмице скандирања, кратке и јасне поруке без певања нама драгих и популарних песама... То једноставно не иде. Много се слабо чује и свако пева како му се свиђа!
ма немој, па да истераш целу смену из ИМТа и викнеш им на мегафон када Звездо играш ти и они би умели да "навијају" по твоме; ја сам за потпуно друго решење, требало би певати само наше мелодичне песме макар их певало нас 2000; докле ће нам бре свака европска текма почињати са "седите да се дигне кореографија" па изађу играчи, па се певају пуне трибине, па онда ајде сви да се загрлимо, па јави се запад...смор...јебеш такво навијање, боли ме патка за полуписмене мајмуне који на жалост навијају за исти клуб као и ја а који "навијају" тако што викну та кратка и јасна скандирања и што својим ретардираним убрзаним тапшањем на жалост успевају да сјебу сваку песму која има некакву мелодију, јер их је ето понела атмосфера па су осетили потребу да се укључе...