08-23-2006, 02:45 PM
Quote:.Никад не бих помислио да не долазим на Север ма какви разлози били за то изузев ако је то став трибине... Дакле ни они који су евро навијачи а ни они који су стални тешко да могу да ме отерају од Звезде... Дакле не размишљајте тако, није то став правог навијача... ..
капирам да се ово односи на моје мишљење које узгред написано у афекту без размишљања...Ја сам редован идем на сваку текму на маракани и већину гостовања по Бг-у и пази сад кад ја који бодрим Звезду и по зими и по киши морам 3 дана да се цимам да би нашао карту или да је купим по 10 пута већој цени и на крају кад и ако то успем дођем на Север и видим да то није онај мој Север да сам ту у мањини,гледам фаце понашање људи,гледам људе који гледају текму и коментаришу,гледам да већина квари дали корео дали песму итд...И запитам се шта ћу ја онда тамо,како да се поставиш...И синоћ што се пречесто дешавало вође крену са једном песмом сељаци почну да звижде Инзагију или небитно ком и угуше нам песму,једноставно изгубиш вољу која је доста јака за навијањем а кад је већ тако шта ћу онда тамо...Добро утисци су још јаки од синоћ једноставно разочарао сам се.
Што се те туче тиче први пут сам овде чуо да се то десило због Шапчана тако да не знам дали је тачно али ако јесте без обзира на то што су Шапчани редовни и што раде све за похвалу треба то осудити понављам ако је то тачно. Не даје ником за право то што је редован да се понаша бахато и да изазива туче због којих испадамо индијанци који се туку између себе поготово око таквих безвезних ствари.Уосталом одговорили смо им адекватно синоћ са "Стоко сељачка" и "марш са севера"...
још једном да не испада да прозивам Шапчане јер не знам дали је истина што је онај лик написао значи ко год да је то урадио је за осуду.