Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Једини закључак из свега што је овде написано, је да се мора и даље радити на побољшању трибине, што се тиче европских утакмица.
Морамо да пробамо да квалитет тих утакмица приближимо квалитету садашњих првенствених утакмица, а првенствене да дигнемо на још виши ниво.

Мени овде мало смета што гомила редовних ликова овде кука и богорада како је јуче било, као да мање бише нисмо знали како ће бити. Мислим да сви очекујемо да П. или Д. или С. све сами одраде а ми само да гледамо. Е па не може. Морамо сви да радимо на побољшању трибине. Али СВИХ 2000 који долазимо редовно морамо много снаге и напора да уложимо да европске утакмице личе на нешто.
Лако је на првенственој текми пратити упутства и организовати трибину, то смо показали да умемо, изазов је то урадити на утакмици каква је била јуче.
Неко је видео кловна, неко гарфилда, неко момка који снима мобилним. И шта сте урадили по том питању? Гледали и сад критикујете. Па кажи му да угаси мобилни, отми му гарфилда, кажи му да скине интеров дрес или шта већ носи! Уради нешто!
Па не могу ни вође све саме да одраде, одрадите и ви нешто за трибину. Ако си већ део северне трибине, допринеси нешто, не само навијањем већ нечим и у циљу побољшања исте.
Дај да не гледамо већ да учествујемо!
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by banne - 08-23-2006, 03:22 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)