Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00
Морам да истакнем да против Милана нисам присуствовао, тако да не могу оценити какво је било стање што се тиче навијања, али генерално гледајући , увек кукамо после европских утакмица!
Ове “велике“ утакмице заиста постају “кост у грлу“ гледајући навијачко издање! Из овога морам изузети кореографије и прошле и јучерашњу, јер су оне увек на “светском нивоу“ .
Сви очекујемо да Север грми као један, али кад чујем каква је већинска структура са утакмице , тада је то тешко извести.
А како томе стати на пут ... па први мали корак, изборити се, да људи, који су заиста редовни и одани Северу и Звезди, не заврше на Југу.... Делије су као “војска“ , а за све своје припаднике у првим редовима, се мора изборити. Ко ће чувати наше јединство, нашу веру, нашу љубав, ако ми сами нећемо ?
Управа је изјавила да “наводно“ нема карата за Север, а за требовање је отишло не зна им се број.... па морали смо нешто урадити поводом тога, рецимо један миран протест против истих , који морамо схватити, не као исказивање било каквог гнева, бећ као борбу , за наше берне присталице !
Ако већ хоће карте да дају путем требовања, па нека дају цео Југ на тај начин !
Јер заиста ово требоње прелази више сваку меру!
Ја сам остао без карте у понедељак и не могу да опишем какав је осећај када ти неко каже : “Брате, нисам добио довољно карата“ , а ја одавде скроз беспомоћан... јурио ја по нет- у , видим нуде Север за 3-4500 дин.... ја толико пара заиста немам.

Поздрав

Messages In This Thread
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-23-2006, 12:31 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by vare - 08-23-2006, 05:02 PM
Ц.ЗВЕЗДА - милан 22.08. 21:00 - by n - 08-24-2006, 05:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)