10-27-2006, 07:16 PM
Quote:Имам мало другачије мишљење од већине (то ми се често дешава).
Слажем се да до зимске паузе треба исфорсирати одређен број нових песама јер ћемо играти само "мале" утакмице и таман нам то може послужити као припрема за пролеће када играмо три дербија + можда још један у купу, а ту ће бити и нове утакмице са ОФК-ом када нас увек има доста (и код куће и у гостима).
Међутим, мислим да не треба учити две нове песме на једној утакмици - по мени је то превише. Поготово уколико су као ове две. "Нема дана" има мало зезнуту мелодију и треба се навићи на њу (причам о људима који нису имали прилику да је слушају на диску), а "Звезда ми је све" је дугачка песма и треба попамтити онај текст.
Пошто нисам била у земљи када смо играли са ОФК-ом, рекли су ми да је певана такође нова песма (Победа - жеља наша...) и да је добро прихваћена, а рецимо на овој утакмици није ниједном отпевана. Тако песма не може да заживи.
Дакле, да - потребно је учити нове песме мало брже од уобичајеног темпа, али да се остави могућност да заживе.
Iskren da budem,da se ne lazemo uglavnom nam se misljenja razilaze i tesko da sam mogao da pronadjem odredjeni tekst koji si napisala sa kojim bih se slozio.Ali sto se ovog tvog posta tice u vezi novih pesama smatram da si potpuno u pravu.Cak sto je zanimljivo gotovo da sam hteo da napisem nesto na temu novih pesama verovatno bi i moj post zvucao slicno...

Znaci rukovodim se misljenju da treba malo usporiti sa novim pesmama. ;pljuga