Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
смедерево-Звезда, недеља 13ч
Ulazak se, naravno, nije placao.
Lep stadion (ocajan prilaz), tribina dobra za navijanje, lep dan za ovo doba godine, a meni se cini da nas je bilo poprilicno (ne mogu tacno da procenim posto smo usli tek po pocetku utakmice). I vecim delom utakmice dobro smo pevali (bar je to cinio deo gde smo mi stajali). "Nema dana" i "Zvezda mi je sve" je otpevano mozda i najbolje do sada - vidi se da su pesme usle u usi, ali sigurno to moze i bolje. Takodje, pored standardnog repertoara, otpevana je i "Iz kopa pesma ori se".
Jedna mala primedba, ne svidja mi se onakvo vodjenje navijanja - malo ja, malo ti. Nekako mi se cini da to ne moze lepo da se uskladi.
Naravno, ono po cemu ce se ovo gostovanje pamtiti su poruke upucene rukovodstvu kluba, a povodom nocenja i sastancenja po Novom Pazaru.
Ne znam da li se culo preko tv-a, ali pored parola bilo je i skandiranja: "jebo vas Suljo", "jebo vas Sulejman Ugljanin", "Nebojsa turcine...", cini mi se da se skandiralo i "izdali ste Zvezdu", ne mogu sad tacno da se setim.
Bile su tri parole, ne bih sad da prepricavam (iskreno, i ne znam koja je bila treca), sve ce se videti na fotkama, a mozda je neko i zapamtio kako su tacno isle.
Uglavnom, glavni utisci: dobra brojnost (rekoh, cini mi se da nas je bilo poprilicno), dobro otpevane dve nove pesme i poruke rukovodstvu.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply

Messages In This Thread
смедерево-Звезда, недеља 13ч - by kiki - 11-12-2006, 04:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)