Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
смедерево-Звезда, недеља 13ч
У једном даху пишем овај пост... Наставља се серија одличних гостовања у СД! По мени после ЈНА и НС најомиљеније гостовање...
Што се тиче саме текме, овако... Бројност одлична, навијање сасвим ок... Деспоти и УС се нису примећивали, сем у пар наврата, као да смо били сами на Тврђави! Корео су чак и имали... Прво полувреме бих нагласио Још једна победа и титула која грми првих 10ак мин, као и Нема дана која се пева врло добро и по примању првог гола, и која није престала да се пева и по изједначењу... Пале се 2-3 бакље... Други гол доноси додатну ињекцију и још боље навијање! Шири се и транс, чију сам садржину тек по доласку видео, јер сам био скроз на врху трибине! Јбг...
Друго полувреме почиње кореом са балонима у бојама Србије... Запао ми је црвени, кога ћу чувати као драги сувенир... ;pljuga Пали се пар бакљи, а ови топовски удари су чудо! Како само подстичу навијање! Пуне трибине грми најмање 10мин! Лудница! Стандардан репертоар песама, са мало заборављеном Напред Звездо, само напред Звездо... За крај поново Нема дана, са којом и испраћамо наше играче у свлачионицу...
Није ми жао живаца које сам покидао да би стигао и бодрио свој вољени клуб у СД! Уморан сам, не могу више...
ИЗВИНИТЕ НА ДУЖИНИ ПОСТА... Smile
Reply

Messages In This Thread
смедерево-Звезда, недеља 13ч - by делијаЛЕ - 11-12-2006, 10:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)