Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - земун, субота 18.11., 13ч
Па не знам шта рећи...
И мени је било криво, што је 1 леп дан пропао. Зашто то кажем?
Па време за игру и навијање, никад бољи, што би се рекло идеални...
А стекао се утисак да су на Север, тј. стали у коп већином блејачи, и телефонисти... :batine
Већ када сам дошао на Маракану, видевши по бројности да неће бити добро, као да смо играли куп утакмицу са неким трећелигашем... :zbunjen тек касније се мало побољшава бројност, али не пуно... на Северу је било око 2000 људи од тога 1500, која стотина више у копу! :zbunjen
Значи почиње се са "навијањем", али то је било више да се покаже како не треба навијати. Ту већ вођа пизди, и пита: "Шта је било, шта је проблем... ето време лепо, па ћемо да одмарамо, је ли?" Мало се побољшава, али само мало, и то кратко... Срећа па су дошле пароле (које су баш на месту!), па смо ту мало и одморили... ликови без пардона ваде мобилне, и фотоапарате, и само сликају, тачно их треба :batine ... ја пиздим, и не могу више да их гледам, па грмим на ове око мене, јер их је ту било доста... а 1 цура ме ладно гледа у фазону: "ајде смири се који ти је?", ја гледам у њу и не могу да верујем :o :bes , ови остали су посклањали али она и даље ме кулира... јесте да је женско, и да би била брука да је ударим, али баш ми је дошло за 1 васпитну... јбт па дал је могуће да поред толико упозорења треба бити др*аџија па пишати уз ветар! Немам речи... :o
Играчима свака част, они су бар осветлали образ :ruke

Ови у кавезу јесу се чули, не могу да лажем, али то је више било од тога што је нама био лош дан, а њима је то била прилика да направе "џиновски корак напред" Big Grin
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Messages In This Thread
Звезда - земун, субота 18.11., 13ч - by дрвосеча - 11-20-2006, 08:26 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)