Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда - Eiffel Towers (УЛЕБ куп)
Делије настављају са добрим издањима и у Пиониру... Као да се Север мало и ужелео утакмица у овој дворани, па масовношћу и добрим певањем то и показује... Искрено, није било близу заиста сјајног издања против Реала али је било упечатљиво и ново у односу на сваку претходну утакмицу коју прате Делије...

У хали солидна попуњеност трибине на којој се налази коп, сам коп одлично попуњен, а трибина преко пута са празњикавом ложом и упражњеним крајевима... Од застава је била истакнута Делије Север и нажалост нисам видео да ли је још нека од ударних била до ње... Иза коша на нашој страни застава Крушевац, а на супротној страни Делије Север са нових барјака и око ње 4-5 српских застава...

Почиње се са Још једна победа и титула и идејом да се по једна песма пева сваку четвртину... Заиста у том првом делу игре 15-ак минута се без престанка и доста добро пева ова песма... Наравно било је и мањих падова али и момената када је много добро грмело...

У другој четвртина по истом рецепту настављамо овога пута са Звезда ми је све... У тим моментима смо показали све оно што је постало позитивно код Делија у последње време... Иако наш тим почиње да губи и део публике звижди када противнички тим напада, ми и даље певамо своју песму која постаје све јача и јача сваки пут када наш тим прими кош....

Трећи део игре креће са истом идејом и Нема дана која је и донела преокрет... Мећутим на половини овог дела игре се ипак креће са разноврснијим репертоаром: Маракана дал је пуна, Напред Звездо ле (тотална грмљавна), дозивање Када Звездо играш ти, Евровозија, Србија Београд Црвена Звезда и у том стилу до краја када се последњих неколико минута пева руска (Виходила на берег Катјуша) На на на Звезда шампион...

Са том песмом и испраћамо момке са терена, и лагано се окрећемо последњем колу фудбала пре зимске паузе па ако се не варам на истом месту за недељу дана дочекујемо паок када очекујем паклену атмосферу коју Пионир није видео дуго дуго...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Звезда - Eiffel Towers (УЛЕБ куп) - by Red Star Forever - 11-28-2006, 09:59 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)