Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
Ево неких информација,мислим да су доста провјерена,извињавам се ради латинице али немам ћирилицу на компу

Долазим у Звезду!
М. МАРКОВИЋ, 11. децембар 2006

ФУДБАЛСКИ "бисер" Црне Горе сели се у Београд! Игор Бурзановић (21), најбољи играч и капитен Будућности из Подгорице, у јануару ће званично променити клупске боје и обући дрес Црвене звезде. Сјајни везиста се договорио са руководством шампиона Србије, сада се само чека прелазни рок да се посао реализује.
- Долазим у Звезду - потврдио је јуче Бурзановић у телефонском разговору за "Новости". - Разговарао сам са спортским менаџером Стеваном Стојановићем и за неколико минута смо све утаначили, пошто је моја једина жеља да каријеру наставим на "Маракани". Млад сам, али знам да је то једини пут да играч направи праву каријеру.
Будућност је прва у шампионату Црне Горе, али у 2007. години неће имати помоћ прве звезде.
- У разговору са директором Дробњаком, истакао сам да ми је одлазак у Европу у другом плану, без обзира на неке добре понуде. И искрено, добио сам гаранције да ће се клубови договорити, а наредних дана очекујем дозволу и Управног одбора.
Обештеће плаво-белима, свакако, неће бити проблем.
- Клубови ће се споразумети, у обостраном интересу, пошто Будућност, у којом сам поникао, хоће да ми изађе у сусрет. Уговор ми истиче у јуну 2007 године, што је олакшавајућа околност.
Бурзановић ће поново,као и у Будућности, играти у тандему са Пуровићем.
- Верујем да ћемо поново бити успеши. Милан је, као и Дејан Савићевић, "кумовао" мојој одлуци, а на мени је да се покажем головима и добрим играма. Звезда је изазов за младе играче - поручио је на крају Бурзановић.
Бурзановић је на корак од "Маракане", ту дилеме нема...

МЛАДИ ФУДБАЛЕР БЕЖАНИЈЕ ЖЕЛИ НА "МАРАКАНУ"
ЂУРОВСКИ НА КОРАК

НАРЕДНИХ дана се очекује и коначан расплет око доласка Марија Ђуровског (21), младог везисте Бежаније, у Црвену звезду. Шампион хоће да ангажује перспективног фудбалера и чека се договор клубова, пошто је Ђуровски изразио жељу да дође на "Маракану".
- Интересовање за Ђуровског постоји - истакао је спортски менаџер Стеван Стојановић. - Што се тиче Огњена Коромана, питају се Хари Реднап и Портсмут. Све је у њиховим рукама. Исти случај је и са Владимиром Ђорђевићем, који је играч Флуминенсеа из Бразила. Разговараћемо и сачекати расплет.
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"

Messages In This Thread
Прелазни рок јануар 2007 - by maestro - 12-11-2006, 09:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)