Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
AIL­TON (JOŠ) NE­DO­STU­PAN

Iskusnog brazilskog napadača i dalje nema na treninzima.
Da li je u pi­ta­nju pro­blem sa avi­on­skim kar­ta­ma ili ne­što dru­go ne zna
ni­ko na Ma­ra­ka­ni, s ob­zi­rom da se Bra­zi­lac ni­je ni ja­vio

Bra­zil­ski in­ter­na­ci­o­na­lac Ail­ton ni­je do­šao na po­če­tak pri­pre­ma fud­ba­le­ra Cr­ve­ne zve­zde ko­je su po­če­le u pe­tak, a na na­šem naj­ve­ćem sta­di­o­nu ni­je se po­ja­vio ni to­kom vi­ken­da. Ju­če ni­ko od od­go­vor­nih iz Lju­ti­ce Bog­da­na ni­je bio u mo­guć­no­sti da ka­že ni­šta od­re­đe­ni­je po­vo­dom ka­šnje­nja vre­me­šnog na­pa­da­ča.

- Tre­ba­lo je da se po­ja­vi u pe­tak ve­če, ali to se ni­je do­go­di­lo. Za raz­li­ku od nje­ga, Ka­sti­ljo ko­ji je na­ja­vio da će ma­lo da za­ka­sni, sti­gao je na vre­me i u su­bo­tu je od­ra­dio oba tre­nin­ga. U su­bo­tu je sti­gao i Eli Ta­deu, me­đu­tim, Ail­ton ni­je bio u nje­go­vom dru­štvu, ta­ko da se na­da­mo da će sti­ći da­nas. Isto­vre­me­no oče­ku­je­mo i do­la­zak Bla­go­ja Ge­or­gi­je­va, po­sle če­ga će­mo bi­ti u pu­nom sa­sta­vu - uvek je na uslu­zi "sed­moj si­li" Go­ran Ne­gić, se­kre­tar struč­nog šta­ba li­de­ra na ta­be­li.

Su­na­rod­nik ne­ka­da­šnjeg pr­vog strel­ca Bun­des li­ge, Fa­bio Da Sil­va, po­ku­šao je da se ču­je sa njim, me­đu­tim, te­le­fon u bra­zil­skom do­mu kla­snog na­pa­da­ča uza­lud­no je zvo­nio.

- To­kom pro­te­klog od­mo­ra vi­de­li smo se u Bra­zi­lu, ma­lo se dru­ži­li i po­što ži­vi­mo u raz­li­či­tim gra­do­vi­ma, pri­li­kom ra­stan­ka je­dan dru­gom smo re­kli da se usko­ro vi­di­mo u Be­o­gra­du. Ta­da mi ni­je po­mi­njao mo­guć­nost pre­ki­da sa­rad­nje sa Zve­zdom i za­to sam uve­ren da je imao pro­blem oko na­bav­ke avi­on­ske kar­te. Mno­gi su za No­vu go­di­nu ot­pu­to­va­li u Bra­zil i stvar­no su ne­ve­ro­vat­ne gu­žve - ob­ja­šnja­va Fa­bio.

Ma­lo se zbu­nio je­dan od "ka­ri­o­ka" sa Ma­ra­ka­ne ka­da smo mu u ša­li re­kli da se Ail­to­nu ve­ro­vat­no ne vra­ća u Sr­bi­ju, jer se bli­ži kar­ne­val u Ri­ju.

- Ni­je to u pi­ta­nju, pa kar­ne­val je tek ne­gde u fe­bru­a­ru. Do­ći će on si­gur­no.

Po­de­lje­ni u če­ti­ri gru­pe (dok jed­ni tre­ni­ra­ju, dru­gi će da oba­vlja­ju te­sti­ra­nja) iza­bra­ni­ci Du­ša­na Ba­je­vi­ća da­nas i su­tra će oba­vi­ti le­kra­ske pre­gle­de na Ko­šut­nja­ku. Do pet­ka, kao što je Princ sa Ne­re­tve i na­ja­vio, Mi­lo­va­no­vić i dru­ži­na će tre­ni­ra­ti dva pu­ta dnev­no, a on­da sle­di pa­ko­va­nje tor­bi i od­la­zak na še­sna­e­sto­dnev­ne pri­pre­me u Mar­be­lji (12.-28. ja­nu­ar).

Спорт

Messages In This Thread
Прелазни рок јануар 2007 - by Ђоле - 01-08-2007, 07:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)