Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
Ponovo aktuelan dolazak ofanzivnog veziste Srbije i Portsmuta na "Marakanu"
Koroman odbio Harts zbog Zvezde

Ognjen Koroman debelo je poremetio planove Portsmuta i Hartsa, koji su se praktično dogovorili da srpski reprezentativac na pozajmicu provede neko vreme u Edinburgu. Naime, Koroman je jednom nogom već bio u škotskom premijerligašu, ali proradio je srpski inat zbog Crvene zvezde i, sve je propalo...

- Postoji veliko pitanje kod njega. Nije reč o novcu, ali ne želim da kažem kakva je tačna situacija s njim - uzdržan je bio strateg Hartsa Valdas Ivanauskas.

Enigmu je rešio sam Koroman...
- Odbio sam Harts zbog Zvezde - kao iz topa kaže za Glas naš reprezentativac. - Moja velika želja je da dođem na "Marakanu" i nadam se da će mi se ona ispuniti. Uradio sam sve što je bilo s moje strane. Sada samo ostaje da se Zvezda i Portsmut dogovore između sebe.

Dakle, Koroman je odbio Harts, a iz Zvezde su ekspresno najavili da će ponovo kontaktirati Portsmut, a u narednih nekoliko dana biće poznato hoće li doći na "Marakanu". Opcija je da se angažuje na pozajmicu koja bi trajala do 31. avgusta, što bi značilo da bi mogao da nastupi u utakmicama kvalifikacija za Ligu šampiona, naravno pod uslovom da "crveno-beli" odbrane šampionsku titulu.

извор блиц-интернет издање

Messages In This Thread
Прелазни рок јануар 2007 - by drenke - 01-23-2007, 01:43 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)