Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
Блиц; 30. Јан. 2006.

Бајалица: Част је играти у Звезди

Црвена звезда ће од среде бити јача за два дефанзивца. Поред Владимира Ђорђевића, који је прошао припремни период шампиона у Шпанији, четворогодишњи уговор са црвено-белима потписаће и Милош Бајалица, који је јуче напустио припреме ОФК Београда у Турској.

Капитен „романтичара“ је и ранијих година био на мети Црвене звезде, али ће трансфер бити реализован тек ове зиме.

- У клубу су ми рекли да кренем за Београд јер ме тамо чекају представници новог клуба. Још не знам о коме се ради - покушао је Бајалица да прикрије најављену промоцију на „Маракани“. ;pljuga

У тренуцима док је јуче чекао авион за Београд, штопер плаво-белих је ипак попустио.

- Биће ми част да носим Звездин дрес. То је ипак наш највећи клуб - поручио је он.

За разлику од Милоша Бајалице, који би у црвено-белом дресу требало да дебитује 4. фебруара против јужнокорејског Пусана, Владимир Ђорђевић је на припремама у Марбељи већ одиграо три утакмице под Звездиним грбом.

- Обрадовао сам се када сам чуо да су из Бразила коначно стигли папири са којима могу и званично да приступим нашем највећем клубу. У досадашњем делу припрема сам се уверио да је атмосфера у екипи одлична. Свестан сам конкуренције, а самим тим сам и изузетно мотивисан да се кроз рад на тренинзима изборим за место у тиму - изјавио је Ђорђевић, који ће бити лиценциран под бројем шест.

Стеван Стојановић, генерални менаџер Црвене звезде, каже да Милош Бајалица и Владимир Ђорђевић нису последњи на листи жеља зимских појачања.

- Прелазни рок траје до 31. јануара и до тада ћемо дати све од себе да доведемо Огњена Коромана. Он има велику шансу да дође на „Маракану“, али се за све и даље пита менаџер Портсмута Хари Реднап. Било како било, сматрамо да ћемо са Бурзановићем, Ђорђевићем и сада Бајалицом бити јачи на пролеће. Још раније смо показали интересовање за капитена ОФК Београда, али ни сада није касно за реализацију трансфера - изјавио је Стеван Стојановић.

Messages In This Thread
Прелазни рок јануар 2007 - by HITMAN 47 - 01-30-2007, 02:51 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: