03-11-2003, 04:59 PM
Ako si hteo da kazes da Dzaja ceka da naidje neko bolji pa da se on povuce onda stvarno zivis u zemlji bajki
Ljudi, daj da se ne lazemo. Niko, ali bas niko od nas da je na Dzajinom mestu nikad ne bi sam napustio tu poziciju. Pazi ovako, ja sam predsednik jednog od velikih klubova Evrope, do ja*a posao, kinta, uticaj i sad odjednom treba da idem u penziju :nene Ma nema sanse. Posao navijaca i jeste u tome da kazu igracima, trenerima, direktorima kad je vreme da napuste klub a sve to u cilju ocuvanja slave naseg voljenog kluba (kao sto recimo rade u Barseloni sa onim belim maramicama). Ja posto trenutno ne mogu da idem na stadion svoj dobrinos dajem time sto saljem protestne mailove na office@fcredstaragency.co.yu. To je valjda kao adresa Zvezdinog marketinga, sta li, nisam uspeo nista bolje da nadjem (Dzajin email). Je*iga znam da to nece nista da promeni ali necu da dozvolim da ne radim nista dok moj klub ide u 3 PM.
Nazalost ima istine u onome sto je govorio trener Cuke Simovic sad posle ove zadnje tekme. Rece covek da Zvezda nema uticaj u savezu borili bi se za opstanak
Mozda je ovo malo preterano a i taj Simovic je lupetao o nekim stvarima ali definitivno ima tu zrno istine. Dokle cemo samo moci da pevamo
Veselo mi s' tobom nekad bese,
kad si Zvezdo bila prvak sveta,
pevala je tad cela planeta
da je nasa Zvezda prvak sveta

Nazalost ima istine u onome sto je govorio trener Cuke Simovic sad posle ove zadnje tekme. Rece covek da Zvezda nema uticaj u savezu borili bi se za opstanak

Veselo mi s' tobom nekad bese,
kad si Zvezdo bila prvak sveta,
pevala je tad cela planeta
da je nasa Zvezda prvak sveta

umnjaju neki da bodrimo pogresan tim, i mrze nas zato sto uvek smo s'njim!!!