05-10-2007, 02:12 PM
истина је, али се мора имати у виду да је утакмица у петак, и да се највећа потражња очекује тада и пред концерт.. мада би било добро да сви који су у пролазу узму раније, да би људи из других градова и слични брже дошли на ред..
самим тим раџо, одговор и на твоје питање је потврдан, с тим што не знам да ли ће се карте продавати баш до самог почетка концерта(наравно ако их буде било)..
као што се може приметити, кампања је у пуном јеку, билборди су постављени, реклама се врти на пар телевизија, а плакати би до вечерас требали да буду залепљени на свим битнијим локацијама.. без обзира на то, највише можемо да помогнемо ми који ћемо све информације преносити људима у свом окружењу..
КОСОВО И МЕТОХИЈА - СРЦЕ СРБИЈЕ
самим тим раџо, одговор и на твоје питање је потврдан, с тим што не знам да ли ће се карте продавати баш до самог почетка концерта(наравно ако их буде било)..
као што се може приметити, кампања је у пуном јеку, билборди су постављени, реклама се врти на пар телевизија, а плакати би до вечерас требали да буду залепљени на свим битнијим локацијама.. без обзира на то, највише можемо да помогнемо ми који ћемо све информације преносити људима у свом окружењу..
КОСОВО И МЕТОХИЈА - СРЦЕ СРБИЈЕ
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)