Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Четврти Кафеов турнир!
Бранио сам у пет утакмица...
Две за Превише згодне (моја екипа) и три за КБ Победник пошто је њих укупно било четворица...
На крају шта рећи... Ове године моја екипа је први пут наступала, али већ следеће бићемо бољи!!!

Сада мало о самом турниру:
Иако је турнир почео у 12 сати, иако се играло по највећем сунцу све екипе су показале максималну жељу да се покажу у најбољем светлу! Шта рећи тек за момка који је и поред повређене главе храбро наставио! Е сада нажалост публика се и није показала... Велика незаинтересованост за виртуозе на терену...читање новина, хватање хлада, боје, зјала... Big Grin
У нашој групи ситуација је била закомпликована максимално... Прво сам бранио за моју екипу па за КБ Победник, па опет за моју екипу против КБ Победник, па опет за КБ Победник, па потом пошто је неким чудом Big Grin дошло до пенала између КБ Победник и Превише згодних опет сам бранио за своју екипу... Big Grin Конфузно мало...
Иначе виђено је и пар лепих голова!
На крају захваљујем се на хладном пиву које ми је пружило додатну снагу у тим тешким врелим тренуцима... Big Grin

Што се тиче намештања могу само рећи да је све било регуларно и по свим важећим прописима... Big Grin

Освајачима честитамо! Confusedampion
Reply

Messages In This Thread
Четврти Кафеов турнир! - by nisam_zdrav - 06-03-2007, 07:51 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)