Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финале купа - 15.05. у 20:15ч
Quote:
Бока Wrote:Није проблем поставити фотографију, рећи да су дошли у лепом броју у Београд и сл. Али помињати мишеве, ко је ко, правити поређења то је потпуно глупо.

Ко их јебе бре.

Да им клуб није обезбедио превоз и популарне цене, курац би дошли у том броју.

То је то!!!

И уосталом и поред свега тога било их је за трећину југа, ја сам јуче претерао кад сам рекао за четвртину...

И који мој се бавимо њима, ми смо били одлични, певање свих 90 и плус доста минута прославе, ок кореографија, све за високу оцену... Треба се концентрисати на још две утакмице и након тога скупљаћемо утиске и причати о томе да ли смо остали и даље без премца на овим просторима или нам се неко приближава или нешто треће...

Ма друже далеко од тога да нам се неко приближава, али што се тиче тога да им је клуб платио гостовање, појединци заборављају да је и НАШ КЛУБ нама годинама плаћао гостовања, е кад је то пресушило, дошао је до изражаја наш квалитет и неизмерна љубав према клубу, (комби, аутомобили, аутобуси, возови, камиони, авиони, .... како се ко снађе)

А што се тиче гужве на северу, само се питам где су били сви ти људи 13. маја, у појединим моментима на улазу је била толика гужва да смо остајали без ваздуха, а било би ми драже да је тако било 13. маја на Маракани!

Делије поздрав !
Reply

Messages In This Thread
Финале купа - 15.05. у 20:15ч - by Nikola013 - 05-17-2007, 07:31 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)