08-21-2007, 09:20 PM
Ја мислим да се тај ''проблем'' мајмунских крика сада већ безпотребно преувеличава, а све је то последица страха који су међу нас унели натписи у домаћим и страним медијима. Мајмунски крици су се на нашем стадиону у неким ширим размерама могли чути против ПСВ-а, тј. угхтано
је управо Бизлију у августу 2004. године. Од тада је прошло 3 године и за то мајмунисање се може рећи да је готово искорењено. Ја ево, не могу да се сетим када сам чуо мајмунисање после те утакмице, а играли смо доста пута против, рецимо, гробарских црнаца. Било је неких покушаја из масе, али су они правовременом реакцијом надлежних били у старту угушени. Сада, када ми имамо 3 црнца, мислим да би и највећим сељацима, индијанцима, будалама... било јадно да опонашају мајмунске крике. С тога мислим и надам се да проблема неће бити.

Quote:Са друге стране, звиждање Бизлију када год прими лопту је тотално друга ствар...Какво црно звиждање при сваком контакту Бизлија са лоптом? :zbunjen Наше треба да буде да 90 минута певамо Звезди и водимо је до победе. А ако са сврхом крене да се звижди противнику, онда се звижди свима. На терену ће Ренџерс имати 11 нама подједнако несимпатичних играча.