05-16-2003, 02:00 PM
BRAVO MILA! Najgora osobina nas cigana je razmazenost. Grmimo i ima nas samo kada rasturamo protivnika. Uvek se setim onog derbija posle Bayern-a o kome se dosta pisalo na "vremeplovu" kada je pri rezultatu 3:0 Tima vikao preko mikrofona: "Pa koji vam je kurac, vodimo 3:0 protiv grobara, igramo u finalu KES-a, a vi navijate k'o babe". To je nazalost i dalje rak-rana nase tribine. Narocito me cudi veliki broj mladji ljudi koji 2 puta u toku utakmice puste glas. Ako ja sa skoro 3 banke sprcanih u dupe mogu da pevam 90 minuta, ne vidim zasto ne moze i neko kome sljakaju hormoni kao ludi, a dosao je na sever, valjda sa namerom da ucestvuje. To je ono sto mislim da moze da se popravi. Ono na sta se tesko moze uticati je motivacija ljudi da dolaze na stadion. Vecina nas je krenula na stadion tako sto nas je za ruku poveo otac, stariji brat ili smo se slepovali uz starije likove iz kraja. Danas ti koji treba da dovedu mladu generaciju ne zele da idu na stadion. Ti ljudi su danas preokupirani gomilom existencijalnih problema, a i pri samom pomenu odlaska na fudalsku utakmicu imaju obicaj da kazu: "Koga bre da gledam? Ove seljake i invalide sto gube po selima. Znas li ti dete sta je bila Zvezda dok je igrao Prljincevic, Bora Kostic i Rajko?" Taj stav ce se tesko promeniti,
Znam da topic nije zapocet na temu tribine, ali na kvalitet igraca i igara nemamo veliki uticaj. Ili imamo :batine ?
Znam da topic nije zapocet na temu tribine, ali na kvalitet igraca i igara nemamo veliki uticaj. Ili imamo :batine ?
ttp://www.kristijangolubovic.net/