04-06-2003, 08:50 AM
Sto vise vremena prolazi polse nesrtene utakmice sa Zadrom evidentno je da goodyear
liga ima 2struki arsin; za incident u Zagrebu kada je tokom utakmice udaren igrac Zvezde
gledaliste nije ispraznjeno(u svakoj normalnoj zemlji to se tretira kao pokusaj ubistva sa predumislajeme) dok evo na utakmici sa Zadrom zvezdina publika je izbacena bez opomene.
JOS JEDAN DOKAZ DA SRPSKI KLUBOVI NE TREBAJU DA IGRAJU U TIM NOVO-
KOMPONOVANIM YUGO LIGA.
Citao sam u novinama posle utakmice da je Zvezdin direktor Zmago Budimpechta
ili Segedin ili kako se vec preziva, :batine da je on insistirao da Zvezdini navijaci napuste dvoranu
pa mislim za koj kur.. ga placate??
Pa zar mi SRBI ni smo svetski prvacu u kosarci zar treba taj gore imenovani gdin iz Slovenije da vam vodi klub?
liga ima 2struki arsin; za incident u Zagrebu kada je tokom utakmice udaren igrac Zvezde
gledaliste nije ispraznjeno(u svakoj normalnoj zemlji to se tretira kao pokusaj ubistva sa predumislajeme) dok evo na utakmici sa Zadrom zvezdina publika je izbacena bez opomene.
JOS JEDAN DOKAZ DA SRPSKI KLUBOVI NE TREBAJU DA IGRAJU U TIM NOVO-
KOMPONOVANIM YUGO LIGA.
Citao sam u novinama posle utakmice da je Zvezdin direktor Zmago Budimpechta
ili Segedin ili kako se vec preziva, :batine da je on insistirao da Zvezdini navijaci napuste dvoranu
pa mislim za koj kur.. ga placate??
Pa zar mi SRBI ni smo svetski prvacu u kosarci zar treba taj gore imenovani gdin iz Slovenije da vam vodi klub?