04-04-2003, 06:48 AM
Ma mislim da je sve jasno....prvo ne znam uopste iz kog razloga su ovi mentosi slovenachki prekidali tekmu?!?! mislim zapaljene baklje i oni se usrali...I mislim da i nismo imali nameru da tim paljenjem baklji napravimo prekid utakmice...najgore je u svemu sto smo bas u tim trenucima napravili osetnu razliku i dosli do nase igre.Posle pauze od sat i po utakmica je nastavljena i opet smo dobro igrali dok brat Jeretin nije krenuo u njegove karakteristichne solo akcije(chini mi se tri neostvarena napada).....neobjasnjiv pad koncetreacije i rezultat....koji nam neodgovara...
Da li se neko seca pred prekid Pen je dao kos uz faul, posle nije sutirao bacanje?!?!
Da li sam u pravu?
Nije mi jasno kako to da niko ne pravi faul, do kraja je ostalo jos 20-tak sekundi znachi ako se pravi brz faul i nek da ustasa oba bacanja nama ostaje napad od 15-tak sekundi, a ne mi branimo napad.....mentoli! ovo se odnosi na sve koji su u tom trenutku bili na parketu kao i na ona dva lika s' klupe....
p0zDrAv!
Da li se neko seca pred prekid Pen je dao kos uz faul, posle nije sutirao bacanje?!?!
Da li sam u pravu?
Nije mi jasno kako to da niko ne pravi faul, do kraja je ostalo jos 20-tak sekundi znachi ako se pravi brz faul i nek da ustasa oba bacanja nama ostaje napad od 15-tak sekundi, a ne mi branimo napad.....mentoli! ovo se odnosi na sve koji su u tom trenutku bili na parketu kao i na ona dva lika s' klupe....
p0zDrAv!