04-04-2003, 01:44 PM
Idemo...Kad vec tako velikodusno objasnjavas razliku izmedju vas i nas,da bar malo razradimo taj deo price...Mi jesmo nogometna publika,ali meni nije jasno kako to vi u svom recniku imate rec kojoj cak i ne znate znacenje!!!!!!!Ako su pravi Bg HULIGANI mogli da dodju iz Srbije,a tebe je ,eto, mrzelo da pomeris dupe iz rijeke(dal' grada ili geografskog pojma,jos uvek mi nije jasno), da li to vise govori o tebi ili o nama?! :o
Dalje...oni VASI su i svojim prosekom godina i navijanjem ,koje se svodi na skandiranje,lepo dokazali koliko vrede!
Tornado?! :rofl
Kad ste vec tornado,zasto niste pocistili nas koji smo "obrukali" svoj klub???????
Nije do mene,ali nijedan PRAVI navijac NIKADA nece reci da gotivi drugi klub!!!!!!
O tome koliko si zadrt,ili sta vec necu da komentarisem,jer me ne bi razumeo!Za opis tvog stanja svesti potrebni su extra profesionalni izrazi!!!!!!!!!! :finger
Dalje...oni VASI su i svojim prosekom godina i navijanjem ,koje se svodi na skandiranje,lepo dokazali koliko vrede!
Tornado?! :rofl
Kad ste vec tornado,zasto niste pocistili nas koji smo "obrukali" svoj klub???????
Nije do mene,ali nijedan PRAVI navijac NIKADA nece reci da gotivi drugi klub!!!!!!
O tome koliko si zadrt,ili sta vec necu da komentarisem,jer me ne bi razumeo!Za opis tvog stanja svesti potrebni su extra profesionalni izrazi!!!!!!!!!! :finger
amo ti u srcu mome si, jedna jedina, nepobediva, moja ljubavi...