04-04-2003, 02:20 PM
vidim da si ti istinski obozavatelj i poznavatelj kosarke, misto ti je u kuzini i na polju a ne na tribinama zapadne europe, devojko! ja sam uvijek mislio da se hrvati ponasaju ka balkanci, ali sad ste me vi uvirili da smo mi daleko civiliziraniji nego sto sam ja to ikada ocekivao, zadarska publika se opametila sto se tice navijanja i divljanja jer im je dosta da klub stalno placa za njihova sranja, a vi eto vidim koliko volite svoj klub pa ga sramotite i pokazujete koliko ste zapravo zadrti, primitivni i jadni, tako osramotiti svoj klub :nene ,
sport i divljanje jednostavno ne idu zajedno, a dok vi to shvatite, zvezda ce bankrotirati, i onda cete svi morati navijati za partizan, oli obilici!! :rofl
a sad vas pustam da se jedete izderete zbog sranja i zbog toga sto vam je klub ;pljuga od jaceg protivnika. bog!
sport i divljanje jednostavno ne idu zajedno, a dok vi to shvatite, zvezda ce bankrotirati, i onda cete svi morati navijati za partizan, oli obilici!! :rofl
a sad vas pustam da se jedete izderete zbog sranja i zbog toga sto vam je klub ;pljuga od jaceg protivnika. bog!
alelarga