04-07-2003, 10:54 AM
Quote:Istina, poletele su neke baklje, ali koliko je to krivica navijaca toliko je to krivica i samog organizatora. Svuda na svetu, a to verujem i sam znas, sa navijacima se razgovara pre tekme, objasnjavaju im se posledice, ovako su samo pusteni u istu dvoranu sa Krvatima nakon toliko godina u startu besni jer su imali gori tretman od povetarca iz Zadra. Ono sto se nakon toga desilo bilo je neminovno. Mislim na njihovu reakciju... Dakle, razmisli, o razlicitom tertmanu konjusara za nase i njihove.
Brate, a da li mi bacamo baklje na parket u Pioniru? Nadam se da smo toliko razuman i pametan narod da neke stvari ne treba da nam se crtaju, jer velika je razlika baciti baklju na parket i na travu. I da li nama zaista treba da se OBJASNJAVAJU POSLEDICE svega onoga sto uradimo? Zar ljudi koji prate tekme i navijaju nemaju dovoljno iskustva da bi to znali, ili su stvarno deca? I da li je ko ocekivao da ce nas tamo docekati sa ratlukom i vodom?
I ti i Godra ste polovocno u pravu. Sto se mene tice, mislim da nije trebalo bacati baklje ako smo ih vec zapalili, a svakako je trebalo opeglati krvate, ali posle tekme. Jebi ga, zbog toga kakvi smo, kakvi smo bili ranije, zato i nosimo ovakve zigove, pa nas jebu cim predjemo preko grane. Ipak, trebalo je ostati razuman i dostojanstven, navijati i nositi Zvezdu do pobede, a onda svima jebati kevu, i krvatima i pandurima. Sada bismo mi bili sampioni te lige, a ovako je osramocen i klub i navijaci. I nemoj neko slucajno da se pozali ako ga pogranicna panduracija sledeci put skine do gole koze i drzi nekoliko sati na granici...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]