02-05-2008, 09:47 PM
Јој начита се будалаштина.Џајић је наша легенда и увек ће бити он ће увек бити Звездина звезда! и нема то везе са овим.Не могу да разумем некима ко мозгови да су испрани па те у92 покреће хапшење,те што сад,те што овај,ако су крали и треба тако и нема везе шта је узрок.Не кажем да је Џајић крао ал неко јесте и то не мора да нам каже ни полиција ни било ко,колико играча смо продавали за милионе и милионе марака а доводили смо појачања за десетине хиљада.Срамота је само што се објављују онакви снимци ко да хапсе легију а не легенду нашег спорта али ни то не мења ствари .Не мислим да је ово удар на клуб уствари то јесте али не зато што се неком дигао па ајде да уништимо Звезду јер ово све смо и ми пре знали.Наравно уколико не буду приведени и Терзић,Бјековић,Зечевић... у праву сте тотално и рећићу да сам погрешио али уколико је ово само почетак и уколико се настави и уколико сви који су крали,намештали заврше иза решетака свакако нисте у праву,ако је држава решила да напокон стане на пут лоповима и мафији у нашем спорту то треба подржати јер и од те мафије су настали намештаљке,разни бежаније,обилићи и остали.
Да се разумемо мени је Џајић највећа легенда клуба,ја лично ни 2004 нисам био да он оде,и сад сам сигуран да су њега упропастили људи око њега и да је он најмање крив ако је уопште за било шта крив и надам се да ће се доказати да није крив око овог случаја.
Да се разумемо мени је Џајић највећа легенда клуба,ја лично ни 2004 нисам био да он оде,и сад сам сигуран да су њега упропастили људи око њега и да је он најмање крив ако је уопште за било шта крив и надам се да ће се доказати да није крив око овог случаја.