01-25-2008, 11:13 PM
Quote:Добро је да има некога коме се не свиђа ова врста бојкота.Мислим да са овим нећемо ништа постићи јер управа изгледа ништа не предузима тако да мислим да је вријеме да ми нешто урадимо.Мислим да би било добро да се нешто предузме јер постоји могућност да у следећој утакмици УЛЕБ-а дочекамо Задар у Пиониру а то би била добра прилика да покажемо шта мислимо о управи,устшама и балији(Кикановић)...
Прво, нема разлога да на форуму по 100. пут покрећемо исту тему из почетка. Већ је на предходним странама говорено о овоме...
Онда, има подоста нас (бар колико сам ја закључио) којима се ова врста бојкота не свиђа. Ја сам на прошлој страници ове теме написао да не познајем водеће и компетентне људе Делија, али да имам пуно поверење у њих и њихове одлуке (тако би требали, сигуран сам , да сви размишљамо) јер су велики број пута доказали да знају како се нешто организује и решава. И то нешто што није ни мало лако, ма колико год можда изгледало...
И да се не понављам у потпуности... Ако неко мисли да треба још мало стрпљења до неког коначног потеза и да није добро износити саопштење за јавност(у медије), онда будимо стрпљиви (иако је то доста тешко, свакако). Е ја сам поставио питање на које још не знам одговор. Интересује ме зашто је баш оваква врста бојкота, шта чекамо и докле, и како би се поступило да је у питању ФК или нека друга слична ситуација? Мислим да многи из наше групе, као и ја, немамо право да причамо да ли је овакав бојкот добар или лош, и то прихватам, али ме само ови одговори интересују много namigivanje .
А и што се тиче нашег става, према потурицама и усташама... Показано је безброј пута, шта се мисли о њима, требало би то управа добро да зна, као што ја мислим и да зна. И ако си можда мислио да став према балијама покажемо тако што ћемо на директан начин да нападнемо Кикановића као личност, мислим да то није добро. Он је дошао као професионалац, да напредује и узме паре, стекне славу, шта ја знам још... А то што га је наша лоповска управа довела, треба да сноси пуну кривицу и да им се ко зна који пут понови став навијача једног српског клуба према том народу, њиховој вери...