04-11-2003, 01:41 PM
Nisi dobro shvatila... jeste da se sajtovi udruzuju, ali nema otvaranja nove adrese, ostaje zauvek delije caffe. Samo sto se na nekim slikama i biti dodato delije caffe a ispod toga ONLINE da se zna, kako je jedan dobar DO sajt udruzen kod nas.
Sav materijal sa DO moze da se prebaci na caffe bez blama, ali zbog manjka prostora na netu, ostace nesto privremeno na DO. Imam samo 100 mb a iskorisceno je oko 90. sa tendencijom da bude i jos vise.
Cedo je svoj sajt ostavio aktivnog da bi korisnici koji imaju email na DO mogli aktivirati.
pre neki dan je omoguceno i logovanje na caffe.
sto se tice tekstova, ideja je dobra, i ranije sam se pomuciJA kad sam stavljao pesme sa severa a ispod toga tekst, sto se moglo uzivo citati na sajtu.
Sad se radi na dizajnu i spajanju svega sto je zanimljivo/kvalitetno.
Ovo su bile dugacke pesme, a ove su kratke, ali odlicno se cuju.
Sav materijal sa DO moze da se prebaci na caffe bez blama, ali zbog manjka prostora na netu, ostace nesto privremeno na DO. Imam samo 100 mb a iskorisceno je oko 90. sa tendencijom da bude i jos vise.
Cedo je svoj sajt ostavio aktivnog da bi korisnici koji imaju email na DO mogli aktivirati.
pre neki dan je omoguceno i logovanje na caffe.
sto se tice tekstova, ideja je dobra, i ranije sam se pomuciJA kad sam stavljao pesme sa severa a ispod toga tekst, sto se moglo uzivo citati na sajtu.
Sad se radi na dizajnu i spajanju svega sto je zanimljivo/kvalitetno.
Ovo su bile dugacke pesme, a ove su kratke, ali odlicno se cuju.