Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Милијаш,Рашковић и Анђелковић не би смели да играју у првих 11 то прво.Баста би требао да игра,Баркос и Салас у реваншу тад ћемо морати да кренемо офанзивно...Милијаш очајан не лош већ очајан,Рашковић ја не знам дал се он усрао али видео сам у пар пута бежао је од лопте,правио грешке нон стоп он не би смео да игра,Анђелковић забије главу у земљу и центрира и лопту иако ухвати голман или иако нема никог у шеснастерцу од наших па тек онако центрира овај коментатор прогласи за одличан потез :zbunjen далеко од тога...није можда пуно грешио ко пре али добро није одиграо нити мислим да он може боље...Туторић и Лукаш одлично одиграли,Короман солидно,Гај са оном игром својом уби боже на крају је испало све добро али једном ће нас тако сјебати само тако,Ђорђевић није могао сам ништа опет је имао ту једну шут прилику млад је он не може јуче у другој лиги а данас води екипу у лш.Реванш пуна маракана,2 недеље више уигранија Звезда,нападачка Звезда која јури резултат ја мислим да можемо до Лш...да је остало 0-0 опустили би се и играчи и опет би у реваншу се више бранили итд итд тај резултат нам ни против динама к. ни против розенборга није донео ништа добро,сад ћемо да видимо.Ја мислим да можемо у лш.

Messages In This Thread
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс - by Skrimo - 08-15-2007, 09:16 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)